Η ολοκαίνουργια Teriyaki Glaze με την υπογραφή της Aizakku χρησιμοποιεί ως βάση τη σάλτσα σόγιας η οποία συνδυάζεται με κρασί και διάφορα μπαχαρικά και χαρίζει το τέλειο αποτέλεσμα σε συνταγές με κρέας όπως η παρακάτω. Δοκίμασε τη σε ένα απλό stir-fry με ρύζι basmati ή jasmine και κοτόπουλο για να δώσεις γλυκιά ξεχωριστή γεύση.
Τα προϊόντα μας
- Wok Oil
- Μinced Garlic
- Teriyaki Glaze Aizakku
- Pure Sesame Oil
- Roasted Sesame
- Basmati Rice
- Jasmine Rice
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 250gr κοτόπουλο φιλέτο στήθος κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κ.σ. Wok Oil
- ½ κ.γλ. Μinced Garlic Thai Heritage
- 80gr φουντίτσες μπρόκολο
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 μικρό καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 3 κ.σ. ζωμό ή νερό
- 150gr Teriyaki Glaze Aizakku
- ½ κ.γλ. Pure Sesame Oil Lee Kum Kee
- Λίγο Σουσάμι καβουρδισμένο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- Ρύζι μαγειρεμένο στον ατμό (Basmati ή Jasmine)
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το Wok oil σε ένα wok.
- Προσθέστε το κοτόπουλο και σοτάρετε καλά.
- Ρίξτε το σκόρδο και τα λαχανικά και συνεχίστε το σοτάρισμα.
- Προσθέστε την Τeriyaki sauce και το νερό και ανακατέψτε πολύ καλά, αφήνοντας να πάρει μια βράση.
- Ρίξτε το sesame oil, ανακατέψτε και σερβίρετε πάνω σε ρύζι ατμού γαρνίροντας με το σουσάμι και το φρέσκο κρεμμυδάκι.