Συνταγή

COCONUT ICE CREAM WITH YUZU

Ένα εύκολο, γρήγορο και δροσερό παγωτό με άρωμα yuzu.

Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα καρύδας, το γάλα καρύδας, το αλάτι και τη σκόνη yuzu και βάλτε το μείγμα να ζεσταθεί ελαφρώς, ανακατεύοντας.
  • Όταν το μείγμα ζεσταθεί, αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέστε τον χυμό yuzu και ανακατέψτε.
  • Βάλτε το μείγμα σε φόρμες σιλικόνης (σχήματος και μεγέθους της αρεσκείας σας), περιμένετε να κρυώσουν και τοποθετήστε στην κατάψυξη.
  • Μόλις παγώσουν, ξεφορμάρετε, αφήστε σε θερμοκρασία δωματίου 3-5 λεπτά και απολαύστε.
Goto Top