Η βελούδινη καρύδα είναι η τέλεια βάση για το κάρυ σε αυτή τη σούπα που έχει τη γεύση της θαλπωρής.
Υλικά
6 τμχ Black Tiger Shrimps
4 τμχ Aizakku Dried Mushroom Whole 4-5cm
25gr Cock Curry Paste Red
150ml Cardinal Coconut Milk
1,5 κ.σ. Thai Heritage Tamarind Paste
2 κ.γλ. Cock Fish Sauce
2 κ.γλ. Golden Chef Palm Sugar
15gr Κρεμμύδι ξερό σε φέτες
15gr Καρότο κομμένο καρέ
15gr Φρέσκο κρεμμυδάκι
ψιλοκομμένο
1 κ.σ. Ηλιέλαιο
100ml Ζωμός λαχανικών
Εκτέλεση
πολύ καλά. Αφήστε να σιγοβράσει για 4 λεπτά.