Συνταγή

CRISPY DUCK

Όσο πιο crispy τόσο πιο νόστιμη! Το αγαπημένο Κινέζικο πιάτο γίνεται πιο εύκολα από ποτέ. Φτιάξαμε την τέλεια συνταγή και τη μοιραζόμαστε με όλους εσάς που ερωτευτήκατε την Ασιατική κουζίνα αρκετά χρόνια πριν, όταν ήσασταν παιδιά και πρωτοφάγατε αυτό το πιάτο. Πάπια τυλιγμένη σε αυθεντικά duck pancakes με συνοδεία από το κορυφαίο dip της Lee Kum Kee. Δοκιμάστε το σήμερα!

Τα προϊόντα μας

  • Dalee Duck Half Roasted
  • Peking Duck Sauce
  • Duck Pancakes
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 500gr Dalee Duck Half Roasted
  • 1 βάζο Peking Duck Sauce Lee Kum Kee
  • Πίτες για πάπια
  • ½ αγγούρι κομμένο σε μικρές λωρίδες
  • 1 καρότο κομμένο σε λωρίδες
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε λωρίδες

Εκτέλεση

  • Ξεπαγώστε την πάπια και ψήστε την για 25 λεπτά στη σχάρα, σε φούρνο που έχετε ήδη προθερμάνει στους 180 βαθμούς. Τοποθετώντας ένα μικρό ταψί με νερό κάτω από τη σχάρα αποφεύγετε να λερωθεί ο φούρνος σας.
  • Όταν περάσουν 25 λεπτά βγάλτε την πάπια και αλείψτε την με λίγη Peking Duck Sauce. Στη συνέχεια ψήστε για 5 ακόμη λεπτά.
  • Κόψτε τα λαχανικά και τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα.
  • Ατμίστε τα Duck Pancakes για 1 λεπτό, αφού πρώτα τα αλείψετε με λίγο Sesame Oil.
  • Σε ένα μπολ σερβίρετε την Peking Duck Sauce.
  • Κόψτε την πάπια σε λεπτές φέτες και τοποθετήστε την σε μια πιατέλα.
  • Πάρτε μια πίτα, προσθέστε πάπια, λαχανικά και σάλτσα. Τυλίξτε και δοκιμάστε.

*Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να τηγανίσετε την πάπια σε πολύ καυτό λάδι αντί να την ψήσετε στο φούρνο.

Goto Top