Συνταγή

DEVILLED EGGS WITH SRIRACHA

Τίποτα διαβολικό δε συμβαίνει με αυτά τα αυγά, πέραν του ότι είναι πραγματικά πεντανόστιμα. Στην Γαλλία θα τα ζητήσεις ως  Oeuf mimosa, στην Αγγλία και στην Αμερική ως Devilled Eggs. Σε άλλα μέρη τα αποκαλούν Ρωσικά αυγά ή και σκέτο γεμιστά αυγά. Όπως όμως και να τα ξέρεις, σίγουρα θα αγαπήσεις από την πρώτη κιόλας μπουκιά αυτήν την παραλλαγή με spicy Sriracha sauce της Cardinal. Φτιάξε το μείγμα της γέμισης ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής. Είναι η πιο yummy εκδοχή που έχεις δοκιμάσει ποτέ! Δες αναλυτικά  τη συνταγή στο VIDEO.

Τα προϊόντα μας

  • Kewpie Mayo
  • Cardinal Sriracha
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 8 αυγά Large
  • 50gr Kewpie Mayo
  • 20gr Cardinal Sriracha Sauce
  • 15gr Μουστάρδα
  • 1 κλωνάρι σέλερι πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 5gr αλάτι ψιλό

Εκτέλεση

  • Σε νερό που ήδη κοχλάζει βράστε τα αυγά για 10 λεπτά.
  • Σουρώστε σε νερό με πάγο και καθαρίστε τα.
  • Κόψτε τα αυγά οριζόντια στη μέση.
  • Κάντε μια έδρα στα ασπράδια στην κάτω μεριά και τοποθετήστε σε ένα πιάτο.
  • Στον κάδο του μίξερ προσθέστε τους κρόκους και όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το σχοινόπρασο και χτυπήστε με το σύρμα να ενσωματωθούν.
  • Βάλτε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίστε τα ασπράδια στο πιάτο.
  • Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Goto Top