Η παραδοσιακή Κορεάτικη πάστα από καυτερές πιπεριές που φημίζεται για το δυνατό της άρωμα αλλά και τη μοναδική της γεύση λέγεται Gochujang και απογειώνει συνταγές σαν αυτή που ακολουθεί. Δοκιμάστε την με γαρίδες και λαχανικά σε ένα εύκολο πιάτο που ταιριάζει τέλεια με ρύζι στον ατμό. Τα καλύτερα μυστικά κρύβονται πάντα στις πιο γευστικές μαρινάδες.
Τα προϊόντα μας
- Shrimp Vannamei 16/20
- Wok Oil
- Sesame Seeds Garlic
- Minced Garlic
- Sempio Pepper Paste Hot
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 20 γαρίδες 16 -20
- ½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
- ½ κρεμμύδι ξερό
- ½ πιπεριά πράσινη κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 κλωνάρι φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. Wok Oil
- Sesame Seeds Garlic
Για τη σάλτσα:
- 3 κ.σ. Sempio Pepper Paste Hot
- 1 κ.γλ. Minced Garlic
- 3 κ.σ. Wok Oil
- 1 κ.γλ. ζάχαρη
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
- Ξεπαγώστε τις γαρίδες.
- Σε ένα μπολ αναμείξτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Προσθέστε τις γαρίδες ωμές και αφήστε τις να μαριναριστούν για 1 ½ ώρα.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξτε 1 κ.σ. σούπας Wok Oil και σοτάρετε τα λαχανικά.
- Προσθέστε και τις γαρίδες και συνεχίστε το σοτάρισμα έως ότου μαγειρευτούν.
- Σερβίρετε σε 2 πιάτα γαρνίροντας με όσο σουσάμι επιθυμείτε.
- Συνοδέψτε τις γαρίδες με ρύζι στον ατμό.