Συνταγή

HOISIN CHICKEN WRAP

Σίγουρα έχεις δοκιμάσει την Hoisin sauce στη μαγειρική σου. Είναι η αγαπημένη και all time classic asian bbq sauce της Lee Kum Kee που φτιάχνεται από επιλεγμένα μπαχαρικά και σάλτσα σόγιας και δίνει extra γλυκιά γεύση όπου κι αν τη χρησιμοποιήσεις. Αυτή τη φορά τη δοκιμάσαμε σε μια απλή συνταγή για tortilla wraps με κοτόπουλο.

Τα προϊόντα μας

  • Hoi Sin Sauce Lee Kum Kee
  • Wok Oil
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 2 τμχ. φιλέτα στήθος κοτόπουλο
  • 4 τμχ. tortilla wraps
  • 4 κ.σ. Lee Kum Kee Hoisin Sauce
  • 25gr φύλλα μαρουλιού κομμένα και καθαρισμένα
  • 10gr κόλιανδρο
  • 1 κ.σ. φυτικό έλαιο

Εκτέλεση

  • Μαρινάρετε το κοτόπουλο σε σάλτσα Hoisin.
  • Τοποθετήστε τα φιλέτα σε χαρτί ψησίματος και ψήστε τα στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να ετοιμαστούν.
  • Σε κάθε τορτίγια απλώστε spread από Hoisin sauce και προσθέστε μαρούλι και κόλιανδρο.
  • Κόψτε το ψημένο κοτόπουλο σε λεπτές φέτες και προσθέστε ισόποσα σε κάθε τορτίγια.
  • Τυλίξτε σφιχτά κάθε wrap και σερβίρετε.
Goto Top