Τα noodles γλυκοπατάτας και οι γαρίδες δένουν άψογα μέσα το wok με την πιο κλασική ιαπωνική σάλτσα stir-fry, από φρούτα και λαχανικά, που ακούει στο όνομα Yakisoba.
Τα προϊόντα μας
- Hosaku Sweet Potato Starch Noodles
- Kikkoman Yakisoba Sauce
- Shrimp 21/25 Black Tiger
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
(10 μερίδες)
- 150gr Hosaku Sweet Potato Starch Noodles
- 1 μικρή κίτρινη πιπεριά
- 80ml φυτικό λάδι
- Αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι
- 10 γαρίδες tiger καθαρισμένες
- 75ml Kikkoman Yakisoba Sauce
- 3-4 κλωναράκια κόλιανδρο
- Πάπρικα
Εκτέλεση
- Ετοιμάστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
- Πλύνετε και ψιλοκόψτε την πιπεριά και στη συνέχεια τσιγαρίστε την σε 1 κ.σ. ζεστό λάδι.
- Αλατοπιπερώστε, αφαιρέστε τα κομμάτια από το τηγάνι και κρατήστε τα ζεστά.
- Τηγανίστε τις γαρίδες σε 1 κ.σ. ζεστό λάδι, αλατοπιπερώστε, αφαιρέστε από το τηγάνι και κρατήστε τις ζεστές.
- Με το υπόλοιπο λάδι τηγανίστε τα noodles, προσθέστε την Kikkoman Yakisoba Sauce και συνεχίστε να σιγοβράζεστε μέχρι να μειωθούν τα υγρά.
- Για το στήσιμο κάθε πιάτου, τοποθετήστε στη βάση noodles, προσθέστε κομμάτια πιπεριάς και γαρίδες και γαρνίρετε με κόλιναδρο και πάπρικα. Σερβίρετε ενώ είναι ακόμη ζεστά.