To Korma Chicken είναι μια υπέροχη αυθεντική συνταγή για Ινδικό κάρυ που σίγουρα έχεις δοκιμάσει στα έθνικ εστιατόρια. Παχύρρευστη σάλτσα από πάστα κάρυ με γάλα καρύδας, μυρωδικά και μπαχαρικά. Απαλή γεύση γεμάτη αρώματα για ένα πιάτο που είναι υπόθεση λίγων λεπτών και μπορείς να φτιάξεις στην κουζίνα σου, αρκεί να ακολουθήσεις προσεκτικά τα παρακάτω βήματα.
Τα προϊόντα μας
- Wok Oil
- Coconut Milk
- Minced Ginger
- Minced Garlic
- Korma
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 2 κ.σ. Wok Oil
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1/2 συσκευασία Korma Patak’s
- 400ml Cardinal Coconut Milk
- 50ml νερό ή ζωμό λαχανικών
- 1/2 κ.γλ. minced ginger
- 1/2 κ.γλ. minced garlic
- 500gr κοτόπουλο φιλέτο στήθος κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 50ml κρέμα γάλακτος
- 1 κ.γλ. ζάχαρη
- Κόλιανδρο και φρέσκο κρεμμύδι προαιρετικά
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι.
- Προσθέστε το σκόρδο, το ginger και την πάστα Korma και συνεχίστε το σοτάρισμα ανακατεύοντας καλά.
- Προσθέστε το νερό, το coconut milk, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το κοτόπουλο και ανακατέψτε. Σιγοβράστε για 10 με 15 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί καλά το κοτόπουλο.
- Έπειτα σερβίρετε και αν επιθυμείτε γαρνίρετε με κόλιανδρο και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι.