Αυτήν την εβδομάδα σου προτείνουμε μια αγαπημένη one-pot thai συνταγή γεμάτη άρωμα και νοστιμιά. Η πάστα κάρυ και το γάλα καρύδας ταιριάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχονται και τα udon noodles που είναι extra chewy για να απογειώσουν ολοκληρωτικά ένα πανεύκολο πιάτο, που μπορείς να φτιάξεις μέσα σε λίγη ώρα στην κουζίνα.
Τα προϊόντα μας
- Udon Noodles
- Red Curry Paste
- Soy Sauce
- Coconut Milk Cardinal
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 1 πακέτο Udon noodles
- 200gr κοτόπουλο στήθος κομμένο σε λωρίδες
- 1/4 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες
- 1/2 κ.γλ. ginger ψιλοκομμένο
- 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 100ml γάλα καρύδας
- 30gr Soy sauce
- 1 κ.γλ. Red Curry Paste
- Αλάτι-πιπέρι
- Ηλιέλαιο
- Φρέσκος κόλιανδρος
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα udon noodles σύμφωνα με τις οδηγίες του παρασκευαστή.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ή σε wok, σοτάρουμε με σειρά το κοτόπουλο, το κρεμμύδι, την πιπεριά, το ginger και το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τα noodles μαζί με το γάλα καρύδας και το red curry paste και αν χρειαστεί λίγο νερό.
- Σερβίρουμε και γαρνίρουμε από πάνω με ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.