Συνταγή

Κοτόπουλο ή Χοιρινό σε μαρινάδα Bulgogi

Φιλέτο κοτόπουλο ή χοιρινό ψαρονέφρι μαρινάρονται σε αρωματική σάλτσα Bulgogi. O πουρές αχλαδιού και ανανά σε συνδυασμό με τα μπαχαρικά που ‘κρύβονται’ στη Bulgogi, απογειώνουν το ΒΒQ!

Τα προϊόντα μας

Bulgogi Sauce

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 500gr κοτόπουλο φιλέτο στήθος ή χοιρινό ψαρονέφρι σε λωρίδες
  • 500gr Βulgogi Marinade Sempio
  • 2 κ.σ. peanut oil
  • Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε το κοτόπουλο και προσθέτουμε την Βulgogi Marinade Sempio. Aνακατεύουμε πολύ καλά, σκεπάζουμε το μπολ και το τοποθετούμε στο ψυγείο.
  2. Αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί από 30 λεπτά έχρι και 2 ώρες.
  3. Σε ένα wok ζεσταίνουμε μια κουταλιά peanut oil και ρίχνουμε τη μισή ποσότητα κρέατος.
  4. Σωτάρουμε πολύ καλά μέχρι να ψηθεί και το βάζουμε σε ένα πιάτο.
  5. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το υπόλοιπο λάδι και κρέας.
  6. Σερβίρουμε γαρνίροντας με το φρέσκο κρεμμυδάκι.

Tip: Kόψτε το κρέας σε πολύ λεπτές λωρίδες και βουτήξτε το στη μαρινάδα ώστε να απορροφήσει όλα τα αρώματα και την πλούσια γεύση μέσα σε λίγα λεπτά, όχι ώρες.

Goto Top