Φιλέτο κοτόπουλο ή χοιρινό ψαρονέφρι μαρινάρονται σε αρωματική σάλτσα Bulgogi. O πουρές αχλαδιού και ανανά σε συνδυασμό με τα μπαχαρικά που ‘κρύβονται’ στη Bulgogi, απογειώνουν το ΒΒQ!
Τα προϊόντα μας
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 500gr κοτόπουλο φιλέτο στήθος ή χοιρινό ψαρονέφρι σε λωρίδες
- 500gr Βulgogi Marinade Sempio
- 2 κ.σ. peanut oil
- Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάζουμε το κοτόπουλο και προσθέτουμε την Βulgogi Marinade Sempio. Aνακατεύουμε πολύ καλά, σκεπάζουμε το μπολ και το τοποθετούμε στο ψυγείο.
- Αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί από 30 λεπτά έχρι και 2 ώρες.
- Σε ένα wok ζεσταίνουμε μια κουταλιά peanut oil και ρίχνουμε τη μισή ποσότητα κρέατος.
- Σωτάρουμε πολύ καλά μέχρι να ψηθεί και το βάζουμε σε ένα πιάτο.
- Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το υπόλοιπο λάδι και κρέας.
- Σερβίρουμε γαρνίροντας με το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Tip: Kόψτε το κρέας σε πολύ λεπτές λωρίδες και βουτήξτε το στη μαρινάδα ώστε να απορροφήσει όλα τα αρώματα και την πλούσια γεύση μέσα σε λίγα λεπτά, όχι ώρες.