Καιρό είχαμε να σας προτείνουμε tapas αλά Ιαπωνικά. Μικρά κομμάτια από χταπόδι περασμένα εναλλάξ μαζί με αγγούρι σε καλαμάκι. Ένα κρύο, super υγιεινό και εύκολο πιάτο που θα λατρέψετε να φτιάχνετε στην κουζίνα. Συνοδεύεται τέλεια με σάλτσα σόγιας Kikkoman και Wasabi paste που του δίνει μια ντελικάτη πινελιά και το κάνει ανώτερο gourmet έδεσμα.
Τα προϊόντα μας
- Teppo Kushi Yakitori Stick
- Wasabi Paste
- Kikkoman Soy Sauce Less Salt
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 200gr χταπόδι
- 1/3 από ένα. αγγούρι
- 1/2 κ.γλ. Wasabi Paste
- Kikkoman Soy Sauce Less Salt για dip
- Λίγο αλάτι
- 4 Bamboo Skewers
Εκτέλεση
- Βράστε το χταπόδι και έπειτα κόψτε το σε κύβους στο μέγεθος μιας μπουκιάς.
- Κόψτε επίσης και το αγγούρι σε κύβους.
- Βάλτε το κομμένο αγγούρι σε ένα μπολ με νερό και ρίξτε λίγο αλάτι. Ανακατέψτε και αφήστε το για 20 με 30 λεπτά. Στραγγίστε έπειτα καλά.
- Περάστε τα κομμάτια από το χταπόδι και το αγγούρι σε 4 bbamboo ξυλάκια.
- Συνοδέψτε με Kikkoman Soy Sauce και Wasabi.