Τηγανίτες από πατάτα με ιαπωνική γλυκιά σάλτσα Tonkatsu της Kikkoman και μαγιονέζα Kewpie. To Okonomi Υaki είναι από τα πλέον κλασικά πιάτα της ιαπωνικής κουζίνας και αποτελεί ιδανική επιλογή για brunch. Δοκίμασε το!
Τα προϊόντα μας
- Mayonnaise Kewpie
- Kikkoman Tonkatsu Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
(10 fritters)
- 1.200gr πατάτες
- 180gr μαλακό τυρί
- 60ml φυτικό λάδι
- 10 ντοματίνια
- 1/2 μάτσο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 150gr Kikkoman Tonkatsu Sauce
- 100gr Mayonnaise Kewpie 500gr
- 80gr μέτρια πικάντικη μουστάρδα
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίστε, πλύνετε και τρίψτε τις πατάτες.
- Ανακατέψτε τις με το μαλακό τυρί, χωρίστε σε μικρές μερίδες και τηγανίστε σε λάδι σε μέτρια φωτιά για περίπου 6 λεπτά, για να φτιάξετε 10 fritters. Γυρίστε τις πατάτες και από την άλλη μεριά για να τηγανιστούν ομοιόμορφα.
- Πλύνετε τα ντοματίνια και σοτάρετε τα στο λάδι τηγανίσματος, μαγειρεύοντας για 2 περίπου λεπτά.
- Πλύνετε και ψιλοκόψτε το σχοινόπρασο.
- Αλείψτε τα fritters με Kikkoman Tonkatsu Sauce και γαρνίρετε με μαγιονέζα και μουστάρδα.
- Πασπαλίστε με το σχοινόπρασο και τις τηγανιτές ντομάτες. Σερβίρετε ενώ είναι ακόμη ζεστά.