Τα Mitarashi Dango είναι μια γλυκιά και νόστιμη ιαπωνική λιχουδιά γνωστή σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι μικρές σφαίρες αποτελούν ένα δημοφιλές επιδόρπιο στην Ιαπωνία και συχνά σερβίρονται σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις.
MANGO STICKY RICE
Το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο γλυκό από glutinous ρύζι με την τόσο ξεχωριστή υφή είναι μια συνταγή που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στην κουζίνα σας και αξίζει να δοκιμάσετε. Θυμίζει το δικό μας ρυζόγαλο στην πιο αρωματική και φρουτένια εκδοχή του.
COCONUT PANNA COTTA
COCONUT ICE CREAM WITH YUZU
Κροκέτες μπακαλιάρου με mayo
Ο σεφ Χάρις Μαρίστα ετοιμάζει για εμάς τις δική του πρόταση για τις πιο γευστικές κροκέτες μπακαλιάρου.
Buttermilk Fried Chicken Burger
Buttermilk Fried Chicken Burger – ένα signature πιάτο από το Po Boys.
UDON POKE BOWL WITH MINCED CHICKEN
Ένα comfort food με udon noodles διαφορετικό από τα άλλα. Μία συνταγή που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Yakisoba Udon Noodles with Miso
Ένα από τα πιο κλασσικά ιαπωνικά stir- fries είναι αναμφίβολα τα yakisoba.
Aλλάξαμε την παραδοσιακή συνταγή με udon noodles with miso.
PEANUT BUTTER MISO COOKIES
Τραγανά μπισκότα με miso paste και φυστικοβούτυρο.
ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ COCONUT MILK & CREAM
H πιο νόστιμη και νηστίσιμη #vegan συνταγή γαλακτομπούρεκου, με Cardinal Coconut Milk & Cardinal Coconut Cream.
VEGAN TONKATSU WITH TOFU
Μία vegan και super crispy πρόταση με tofu. Aλλάξαμε το παραδοσιακό tonkatsu σε μία συνταγή που κλέβει τις εντυπώσεις.