Συνταγές

Φιλέτο τόνου με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα Μirin.

Αντώνης Κουρκούτας
(Chef στο εστιατόριο Ιθάκη)

Ο chef Αντώνης Κουρκούτας μας παρουσιάζει φιλέτο τόνου με βελούδινο πουρέ σελινόριζας και αρωματική σάλτσα με Mirin.

Aχλάδι ποσέ με mirin και κρέμα γιαουρτιού

Μάνος Παπαδάκης
Chef

O chef Mάνος Παπαδάκης μας παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο γλυκό. Αχλάδι ποσέ με Mirin συνδυασμένο με δροσερή και απαλή κρέμα γιαουρτιού.

CHOW MEIN NOODLES

Από τα πιο διάσημα πιάτα της κινεζικής κουζίνας, ίσως από τα πρώτα που δοκιμάζει κανείς. Stir-fry noodles με λαχανικά και γαρίδες.

CRAB RANGOON

Μικρές μπουκιές, γεμισμένες με surimi (καβούρι) και τυρί κρέμα, βουτάνε στη σάλτσα από γλυκό τσίλι για τον καλύτερο γευστικό συνδυασμό.

COCONUT RED CURRY SHRIMP SOUP

Η βελούδινη καρύδα είναι η τέλεια βάση για το κάρυ σε αυτή τη σούπα που έχει τη γεύση της θαλπωρής.

ENOKI MOCK NOODLE SOUP

Μία υγιεινή και εύκολη συνταγή ιδανική για χορτοφάγους. Tα μανιτάρια enoki αντικαθιστούν τα noodles δίνοντας την απόλυτη umami γεύση.

Pan fried rice paper roll

Μια νόστιμη, εύκολη και γρήγορη συνταγή με τραγανά ασιατικά ρολά από φύλλα ρυζιού. Απολαυστική γέμιση λαχανικών, τυλιγμένη σε διάφανα rice papers και περασμένα ελαφρώς από το τηγάνι.

ΤΑΤΑΚΙ ΤΟΝΟΥ

Γρηγόρης Αποστόλου
Chef

O chef Γρηγόρης Αποστόλου μοιράζεται μαζί μας την συνταγή του για tataki τόνου γλασαρισμένο με gochujang και παναρισμένο με πράσινα φύκια, ponzu εσπεριδοειδών αρωματισμένο με μανιτάρια και μαγιονέζα gochujang.

Σαλάτα με udon noodles, tofu μπρόκολο & αχλάδι

Τα Udon Noodles σερβίρονται σε κρύες και σε ζεστές παρασκευές και είναι από τα αγαπημένα ζυμαρικά του ανατολικού κόσμου.
Δοκιμάσαμε μια vegan udon salad με τα Organic Noodles της Hakubaku.

Goto Top