Συνταγές

Madras Beef

Mία αυθεντική πικάντικη ινδική συνταγή με πρωταγωνιστή το κάρυ madras. Η καυτερή πάστα κάρυ που συνδυάζει κύμινο και τσίλι “δένει” αρωματικά με το γάλα καρύδας και την πάστα σκόρδου για ένα extra spicy μοσχαράκι με συνοδεία ρυζιού!

Snowballs Mochi

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Παραδοσιακό γλυκό της Ιαπωνίας με λαστιχωτή υφή που θυμίζει το δικό μας λουκούμι. Πλάθουμε “χιονισμένες” γεμιστές μπαλίτσες με τροπική γεύση μπανάνας και δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό!

Banh Mi

Το street food αποκτάει γκουρμέ χαρακτήρα με το πιο yummy tower sandwich. Το δημοφιλές βιετναμέζικο sandwich, είναι ένα “πάντρεμα” συστατικών από τη Γαλλική και βιετναμέζικη κουζίνα. Η ετοιμασία του είναι σίγουρα πιο περίπλοκη από ένα κλασικό σάντουιτς αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια! Για να φτιάξουμε ένα κλασικό banh mi χρειαζόμαστε 5 βασικά υλικά. Dressing, πατέ, χοιρινό σε ίνες, πίκλες και φρέσκο κόλιανδρο.

Pad Thai

To Pad Thai δικαίως ορίζεται από πολλούς ως ο πρεσβευτής της Ταϊλανδέζικης κουζίνας. Αυτά τα γευστικά stir-fried rice noodles είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της Ταϊλανδέζικης κουζίνας σε όλον τον κόσμο. Λίγο πικάντικo, λίγο γλυκό και σίγουρα πολύ αρωματικό!

Twists (Στριφτά)

Τα αγαπημένα φύλλα για spring rolls τηγανίζονται σε καυτό λάδι, πασπαλίζονται με άχνη και κανέλλα και βουτάνε σε σοκολάτα! Μικρός, crunchy πειρασμός για αλλιώτικά γλυκά bites!

Duck Fillet Teriyaki

Μετράμε αντίστροφα για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου με εορταστικές συνταγές. Ζουμερή πάπια με πλούσια σάλτσα teriyaki πλημυρίζει τα εορταστικά dinner με πλούσια αρώματα και γεμάτες γεύσεις

Steamed Dumplings

Ατμιστά φύλλα gyoza αγκαλιάζουν μπουκιές από τρυφερό κιμά μοσχαριού και δημιουργούν την πιο ξεχωριστή πρόταση για τα Κυριακάτικα εορταστικά brunch.

Goto Top