Συνταγή

Ponzu Marinated Tenderloin with Grilled Gem Lettuce and Noodles

Αυτή η συνταγή είναι ντελικάτη και γεμάτη αρώματα και αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό δεν είναι άλλος παρά η σάλτσα Ponzu με σόγια και αρωματικά εσπεριδοειδή φρούτα, από την Kikkoman. Ισορροπημένη αλμυρή, πικάντικη και γλυκιά γεύση ή αλλιώς ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις ένα ψαρονέφρι.

Τα προϊόντα μας

  • Cardinal Chili Sauce Sweet Squeeze
  • Kikkoman Ponzu
  • Noodles Mendake
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1 ψαρονέφρι
  • 100ml Kikkoman Ponzu
  • 250gr Noodles Mendake
  • 2 μικρά μαρούλια

για το dressing: 

  • 1 κ.σ. Sweet Chili Sauce Cardinal
  • 1 κ.σ. Kikkoman Ponzu
  • Το χυμό και το ξύσμα από 1/2 lime
  • 2 κ.σ. ηλιέλαιο
  • Λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  • Καθαρίστε το ψαρονέφρι πολύ καλά από τις ίνες και το λίπος και τοποθετήστε το σε ένα μπολ, προσθέτοντας την Kikkoman Ponzu.
  • Σκεπάστε με μεμβράνη και βάλτε το μπολ στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  • Ψήστε έπειτα το ψαρονέφρι στο grill, γυρίζοντας συνεχώς ώστε να ψηθεί πολύ καλά.
  • Βράστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Κόψτε στη μέση τα μαρούλια κατά μήκος και ψήστε τα στο grill για 2 λεπτά.
  • Αναμείξτε σε ένα μπολ τα υλικά για το dressing.
  • Τοποθετήστε σε ένα πιάτο τα noodles μαζί με το ψαρονέφρι το οποίο έχετε κόψει σε φέτες.
  • Προσθέστε έπειτα και τα ψημένα μαρούλια.
  • Ρίξτε από πάνω το dressing και σερβίρετε.
Goto Top