Αυτή η συνταγή είναι ντελικάτη και γεμάτη αρώματα και αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό δεν είναι άλλος παρά η σάλτσα Ponzu με σόγια και αρωματικά εσπεριδοειδή φρούτα, από την Kikkoman. Ισορροπημένη αλμυρή, πικάντικη και γλυκιά γεύση ή αλλιώς ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις ένα ψαρονέφρι.
Τα προϊόντα μας
- Cardinal Chili Sauce Sweet Squeeze
- Kikkoman Ponzu
- Noodles Mendake
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 1 ψαρονέφρι
- 100ml Kikkoman Ponzu
- 250gr Noodles Mendake
- 2 μικρά μαρούλια
για το dressing:
- 1 κ.σ. Sweet Chili Sauce Cardinal
- 1 κ.σ. Kikkoman Ponzu
- Το χυμό και το ξύσμα από 1/2 lime
- 2 κ.σ. ηλιέλαιο
- Λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Καθαρίστε το ψαρονέφρι πολύ καλά από τις ίνες και το λίπος και τοποθετήστε το σε ένα μπολ, προσθέτοντας την Kikkoman Ponzu.
- Σκεπάστε με μεμβράνη και βάλτε το μπολ στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Ψήστε έπειτα το ψαρονέφρι στο grill, γυρίζοντας συνεχώς ώστε να ψηθεί πολύ καλά.
- Βράστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Κόψτε στη μέση τα μαρούλια κατά μήκος και ψήστε τα στο grill για 2 λεπτά.
- Αναμείξτε σε ένα μπολ τα υλικά για το dressing.
- Τοποθετήστε σε ένα πιάτο τα noodles μαζί με το ψαρονέφρι το οποίο έχετε κόψει σε φέτες.
- Προσθέστε έπειτα και τα ψημένα μαρούλια.
- Ρίξτε από πάνω το dressing και σερβίρετε.