Δοκιμάσαμε ένα διαφορετικό χειροποίητο pesto γεμάτο άρωμα και έντονες γεύσεις και σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Πρωταγωνιστής η πάστα Miso και ακολουθεί η επίγευση από φρέσκο σπανάκι, κόλιανδρο, σησαμέλαιο, lime και σκόρδο. Σέρβιρε το με ramen noodles στη θέση των παραδοσιακών ιταλικών ζυμαρικών. Εντυπωσιακό από κάθε άποψη.
Τα προϊόντα μας
- Miso Organic Hikari
- Pure Sesame Oil Yeo’s
- Minced Garlic
- Ramen Noodles
- Shitake
- Soy Sesame Seeds
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
για το pesto:
- 150gr σπανάκι φρέσκο
- 20gr φρέσκο κόλιανδρο
- 50gr Aka Miso Organic Hikari
- 1 κ.γλ. Minced Garlic
- 40gr εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.γλ. Pure Sesame Oil Yeo’s
- Χυμό από 1/2 lime
- Λίγο αλάτι
Υπόλοιπα υλικά:
- 3 πακέτα Ramen Noodles Cardinal
- 12 τμχ. Shiitake Mushrooms
- 1 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
- Sesame Soy Seeds για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Ετοιμάστε τα noodles βάσει των οδηγιών στη συσκευασία.
- Τοποθετήστε τα μανιτάρια shiitake σε ένα μπολ με νερό ώστε να μουλιάσουν για μισή ώρα με τρία τέταρτα. Στη συνέχεια στραγγίξτε τα και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια.
- Σε ένα blender προσθέστε όλα τα υλικά για το pesto και πολτοποιήστε τα καλά.
- Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το βούτυρο και σοτάρετε για 2 λεπτά τα μανιτάρια shiitake.
- Προσθέστε τα ramen noodles και το pesto και ανακατέψτε καλά για 1 – 2 λεπτά.
- Σερβίρετε γαρνίροντας με Soy Sesame Seeds.