Συνταγή

RAMEN NOODLES ME PESTO ΑΠΟ MISO

Δοκιμάσαμε ένα διαφορετικό χειροποίητο pesto γεμάτο άρωμα και έντονες γεύσεις και σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Πρωταγωνιστής η πάστα Miso και ακολουθεί η επίγευση από φρέσκο σπανάκι, κόλιανδρο, σησαμέλαιο, lime και σκόρδο. Σέρβιρε το με ramen noodles στη θέση των παραδοσιακών ιταλικών ζυμαρικών. Εντυπωσιακό από κάθε άποψη.

Τα προϊόντα μας

  • Miso Organic Hikari
  • Pure Sesame Oil Yeo’s
  • Minced Garlic
  • Ramen Noodles
  • Shitake
  • Soy Sesame Seeds

 

 

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

για το pesto: 

  • 150gr σπανάκι φρέσκο
  • 20gr φρέσκο κόλιανδρο
  • 50gr Aka Miso Organic Hikari
  • 1 κ.γλ. Minced Garlic
  • 40gr εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. Pure Sesame Oil Yeo’s
  • Χυμό από 1/2 lime
  • Λίγο αλάτι

Υπόλοιπα υλικά: 

  • 3 πακέτα Ramen Noodles Cardinal
  • 12 τμχ. Shiitake Mushrooms
  • 1 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
  • Sesame Soy Seeds για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  • Ετοιμάστε τα noodles βάσει των οδηγιών στη συσκευασία.
  • Τοποθετήστε τα μανιτάρια shiitake σε ένα μπολ με νερό ώστε να μουλιάσουν για μισή ώρα με τρία τέταρτα. Στη συνέχεια στραγγίξτε τα και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια.
  • Σε ένα blender προσθέστε όλα τα υλικά για το pesto και πολτοποιήστε τα καλά.
  • Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το βούτυρο και σοτάρετε για 2 λεπτά τα μανιτάρια shiitake.
  • Προσθέστε τα ramen noodles και το pesto και ανακατέψτε καλά για 1 – 2 λεπτά.
  • Σερβίρετε γαρνίροντας με Soy Sesame Seeds.
Goto Top