Αυτή η συνταγή είναι τέλεια! Έτοιμη σε 15 λεπτά και με λιγότερες από 170 θερμίδες τα Shirataki Noodles είναι το νέο «κόλλημα! Για την ιστορία… τα Shirataki φτιάχνονται από αλεύρι konjac το οποίο προέρχεται από το βολβό του ομώνυμου φυτού. Τα συγκεκριμένα noodles έχουν μία διακριτική γεύση και είναι έτοιμα να απορροφήσουν όλα τα αρώματα της σάλτσας και του σουσαμιού!
Τα προϊόντα μας
- Rice Vinegar
- Minced Ginger
- Minced Garlic
- Soy Sauce (Product of EU)
- Shirataki Konjac Noodles Knot
- Sesame Oil
- Chili Oil
- Sesame Seed Black
Υλικά
(4 μερίδες)
- 1000gr Shirataki noodles
- ¼ κούπας Soy sauce
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. σκόρδο σε πάστα
- 1 κ.σ. τζίντζερ σε πάστα
- 2 κ.σ. ξύδι από ρύζι
- 3 κ.σ. λάδι από σουσάμι
- ½ κ.γλ. chili oil
- 2 κ.σ. νερό
- 1 καρότο κομμένο λωρίδες
- 1 πιπεριά κομμένη λωρίδες
- 6 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
- 2 κ.σ. μαύρο σουσάμι
Εκτέλεση
- Στραγγίζετε τα Shirataki. Τα βράζετε σε ανάλατο νερό για 2 λεπτά. Τα στραγγίζετε και τα ξεπλένετε με κρύο νερό.
- Ζεσταίνετε ένα γουόκ και ρίχνετε τα shirataki.
- Ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να στεγνώσουν τα shirataki για 10 λεπτά περίπου.
- Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά και τα ανακατεύετε πολύ καλά. Θα προσθέσετε και τα Shirataki και θα ανακατέψετε πολύ καλά.
- Σερβίρετε τα shirataki sesame noodles ως κρύα σαλάτα.