Πιάσε το wok! Κλασική κινέζικη συνταγή για noodles που σερβίρονται κρύα και είναι ότι πρέπει για τις ημέρες του καλοκαιριού. Δοκίμασε τα για το τέλειο άρωμα που χαρίζει η σάλτσα Chili Bean Sauce της Lee Kum Kee γνωστή και ως Τόμπαν Τζάν. Μια Sichuan-style πάστα από μείγμα αλμυρών chilli peppers, κύαμων σόγιας και φασολιών.
Τα προϊόντα μας
- Broad Egg Noodles
- Minced Garlic
- Minced Ginger
- Lee Kum Kee Chili Bean Sauce
- Lee Kum Kee Premium Dark Soy Sauce
- Shao Hsing
- Peanut Butter
- Wok Oil
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 225gr Broad Egg Noodles
Για την σάλτσα:
- 110gr Κολοκύθια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. minced garlic
- 2 κ.σ. minced ginger
- 1 κ.σ. wok oil
- 2 κ.σ. Lee Kum Kee Chilli Bean Sauce
- 1 κ.σ. Lee Kum Kee Premium dark soy sauce
- 2 κ.σ. Shaoxing rice wine
- 1 κ.σ. Peanut butter
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 450ml ζωμό λαχανικών
Για το μαρινάρισμα:
- Λίγα χοντροκομμένα peanut
Εκτέλεση
- Σε ένα σκεύος ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε τα κολοκύθια,το σκόρδο και το ginger για ένα λεπτό.
- Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατέψτε και σιγοβράστε για 3 λεπτά.
- Προετοιμάστε τα noodles βάση των οδηγιών της συσκευασίας.
- Αφού τα στραγγίσετε καλά, τα μοιράζετε σε μπολ και από πάνω τους σερβίρετε τη σάλτσα και γαρνίρετε με τα peanuts.