Αυτήν την εβδομάδα μαγειρεύουμε με τη σάλτσα Chili Garlic Sauce της Lee Kum Kee που δίνει ξεχωριστό άρωμα και spicy γεύση, δένοντας υπέροχα με miso, κινέζικο μείγμα 5 μπαχαρικών, noodles ρυζιού, δύο εκλεκτές σάλτσες σόγιας, μοσχαρίσιο κιμά και λαχανικά. Δοκίμασε τη δική μας εκδοχή για sichuan stir-fry.
Τα προϊόντα μας
- Rice Stick
- Wok Oil
- Dark Soy Sauce Lee Kum Kee
- Miso
- Chili Garlic Sauce Lee Kum Kee
- Five Spice Powder
- Light Soy Sauce Lee Kum Kee
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 60gr Rice Stick Noodles Cardinal 5mm
- 1 καρότο κομμένο ζουλιέν
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. Wok oil
- 100gr μοσχαρίσιο κιμά
- 1 κ.σ. Dark Soy Sauce Lee Kum Kee
- 1 ½ κ.σ. Aka Miso
- 1 ½ κ.σ. Chili Garlic Sauce Lee Kum Kee
- 1 κ.γλ. Five Spice Powder
- Λίγο αλάτι
- 1 κ.σ. Light Soy Sauce Lee Kum Kee
Εκτέλεση
- Προετοιμάστε τα noodles βάσει των οδηγιών της συσκευασίας.
- Σε ένα σκεύος ζεστάνετε το λάδι και σοτάρετε τον κιμά.
- Προσθέστε το καρότο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και συνεχίστε το σοτάρισμα για 1 λεπτό.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε την dark soy sauce, to miso, την light soy sauce, τη chilli garlic sauce, το five spice powder και 1 κ.σ. νερό και προσθέστε το μείγμα στον κιμά μαζί με τα noodles.
- Ανακατέψτε πολύ καλά και σερβίρετε.