Ατμιστά φύλλα gyoza αγκαλιάζουν μπουκιές από τρυφερό κιμά μοσχαριού και δημιουργούν την πιο ξεχωριστή πρόταση για τα Κυριακάτικα εορταστικά brunch.
Τα προϊόντα μας
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 300gr χοιρινό κιμά
- 250gr bamboo σε κονσέρβα
- 1 τζίντζερ
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 30ml σησαμέλαιο
- 1 κ.σ. tempura flour
- 2 αυγά
- 4 κ.σ. soy sauce
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1 πακέτο φύλλα για won ton
- 2 κ.σ. αλεύρι & 2 κ.σ. νερό
Εκτέλεση
- Περνάμε το μπαμπού, το κρεμμύδι και το τζίντζερ από το blender μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη μάζα.
- Ρίχνουμε το μίγμα στον κιμά, προσθέτουμε τα αυγά, τη soy sauce, τη ζάχαρη, το σησαμέλαιο, το tempura flour και ανακατεύουμε καλά για να έχουμε ένα αφράτο μείγμα.
- Τοποθετούμε στο κέντρο του φύλλου τη γέμιση, βάζουμε αλευρόκολλα (ανάμιξη νερού με αλεύρι) στις γωνίες και κλείνουμε καλά.
- Τα ατμίζουμε στο wok για 10 λεπτά και τα σερβίρουμε με soy sauce. Μπορούμε και να τα τηγανίσουμε και να τα σερβίρουμε με γλυκόξινη σάλτσα.