Συνταγή

VEGAN BAO BUNS ΜΕ JACKFRUIT

Δοκίμασε την πρότασή μας για τα πιο νόστιμα #vegan bao. Το τροπικό jackfruit μαγειρεύεται με σάλτσα σόγιας και επιλεγμένα μυρωδικά, αντικαθιστώντας επάξια το κρέας. Σερβίρεται στα ατμιστά και πάντοτε αφράτα bao, μαζί με φρέσκο κρεμμύδι και δροσερές φέτες αγγουριού.

Τα προϊόντα μας

  • Green Jackfruit
  • Wok Oil
  • Soy Sauce
  • Hirata Buns
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

Υλικά για τη γέμιση: 

  • 2 cans Cardinal Green Jackfruit
  • 1 κ.σ. Wok oil
  • 1gr αλάτι
  • 3gr πιπέρι λευκό
  • 3gr κύμινο
  • 5gr πάπρικα
  • 1/2gr πιπέρι καγιέν
  • 4gr σκόρδο σε σκόνη
  • 4gr κρεμμύδι σε σκόνη
  • 30gr Soy Sauce
  • 130gr barbeque sauce
  • 250ml νερό

Υλικά για το σερβίρισμα: 

  • Hirata Bun
  • Λίγο φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μερικές φέτες αγγουριού

Εκτέλεση

  • Στραγγίζετε πολύ καλά το Jack fruit και το ψιλοκόβετε.
  • Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα σκεύος και ρίχνετε το Jackfruit και τα υπόλοιπα υλικά.
  • Σιγοβράζετε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
  • Ατμίζετε τα Hirata buns σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Επειτα τα γεμίζετε με το Jack fruit και γαρνίρετε με φέτες αγγουριού και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Goto Top