Τα οργανικά προϊόντα με την υπογραφή της Ceylon πρωταγωνιστούν σε μια δροσερή και ελαφριά συνταγή για vegan panacotta. Γάλα, μέλι και κρέμα καρύδας για την πιο απολαυστική αρωματική κρέμα που σερβίρεται με τραγανό crumble από κάσιους, εξαγνισμένο βούτυρο ghee, ζάχαρη καρύδας και ρυζάλευρο. Δοκίμασε την!
Τα προϊόντα μας
- Coconut Honey Organic
- Coconut Sugar Organic
- Cashew
- Coconut Cream Organic
- Coconut Milk Organic
- Glutinous Rice Flour
- Ghee Butter
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
Υλικά για Panacotta:
- 165ml Coconut Milk Ceylon
- 50ml Coconut Cream Ceylon
- 1κ.γλ. άρωμα βανίλιας
- 2 φύλλα ζελατίνης
- 2 κ.σ. Coconut Honey Ceylon
Υλικά για Rice Crumble:
- 150gr Glutinous Rice Flour
- 70gr Coconut Sugar Ceylon
- 100gr Butter Ghee
- 50gr Cashew
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα φύλλα ζελατίνης σε νερό για 5’ μέχρι να μαλακώσουν.
- Σε μια μικρή κατσαρόλα προσθέστε το γάλα καρύδας και τα φύλλα ζελατίνης (αφού τα στραγγίξετε πολύ καλά), ζεστάνετε το μείγμα σας μέχρι να λιώσει η ζελατίνη και ανακατέψτε καθόλη τη διάρκεια. Προσοχή δεν θέλουμε να πάρει βράση.
- Αποσύρετε το από τη φωτιά και προσθέστε την κρέμα καρύδας, το άρωμα βανίλιας, το μέλι καρύδας και ανακατέψτε πολύ καλά.
- Τοποθετήστε το μείγμα σας σε 2 μπολάκια, αφήστε τα να κρυώσουν και στην συνέχεια βάλτε τα στο ψυγείο για min 4 ώρες.
- Χοντροκόψετε τα κάσιους και τοποθετήστε σε ένα μπολ όλα τα υλικά.
- Φορώντας γάντια μιας χρήσης τρίψτε το βούτυρο με το αλεύρι, τη ζάχαρη, τα κάσιους και ελάχιστο αλάτι μέχρι το μείγμα σας να μοιάζει με θρύμματα.
- Απλώστε τη γέμιση σε ένα ταψί αφού πρώτα έχετε στρώσει μία λαδόκολλα.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 10’-15’ έως ότου ροδίσει.
- Τοποθετήστε το Cramble πάνω στην πανακότα και προαιρετικά προσθέστε φρέσκο passion fruit.