Μία διαφορετική σαλάτα για τα εορταστικά μενού. Ζεστό dressing από miso με πράσινη σαλάτα και straw mushrooms.
Τα προϊόντα μας
- Peanut Oil
- Minced Ginger
- Minced Garlic
- Miso Shiro
- Rice Vinegar
- Chili Sauce Sriracha
- Sesame Oil
- Dried Mushroom
- Sesame Seeds Flavored Wasabi
- Mirin
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 1 μικρό κινέζικο λάχανο
- 10 shitake mushrooms
- 2 ½ κ.σ. peanut oil
- 1 ½ κ.σ. minced ginger
- 1 κ.γλ. minced garlic
- ¼ φλιτζάνι takara mirin
- 1 κ.σ. χυμό λάιμ
- 1 ½ κ.σ. shiro miso paste
- 1 κ.σ. rice vinegar
- ½ κ.γλ. sriracha chili sauce
- 1 κ.σ. sesame oil
- 2 κ.σ. wasabi sesame seeds
Εκτέλεση
- Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε ½κ.σ. peanut oil. Προσθέτουμε το minced ginger και τα σωτάρουμε.
- Ρίχνουμε το mirin, το χυμό λάιμ, το rice vinegar και τη sriracha sauce.
- Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το miso paste και συνεχίζουμε ανακατεύοντας μέχρι να δέσει η σάλτσα. Τη μεταφέρουμε σε ένα μπόλ και την κρατάμε ζεστή.
- Σε ένα γουόκ βάζουμε το υπόλοιπο peanut oil να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το λάχανο και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν καλά.
- Ρίχνουμε το sesame oil και τα wasabi sesame seeds.
- Ετοιμάζουμε τα λαχανικά μας και περιχύνουμε με το ζεστό dressing.