Θες να φτιάξεις τα πιο τραγανά chicken nuggets που έχεις δοκιμάσει ποτέ; Δοκίμασε να τα πανάρεις με Panko. Για 15 περίπου nuggets θα χρειαστείς 1kg κοτόπουλο φιλέτο στήθος, 250gr Cardinal Panko, 3 αβγά large, 10gr αλάτι ψιλό και 250ml ξινόγαλο. Κόψε αρχικά το κοτόπουλο σε nuggets. Ανακάτεψε τα αβγά με το ξινόγαλο και μαρινάρισε μέσα το κοτόπουλο για 6 ώρες. Πέρασε ένα ένα τα nuggets από το Cardinal Panko και το μείγμα ξινόγαλο – αβγό, 2 φορές. Άφησε για 1 ώρα στο ψυγείο. Τηγάνισε deep fry στους 180οC μέχρι να πάρουν ξανθό χρώμα. Αλάτισε όσο είναι ακόμα ζεστά και σέρβιρε. Την ίδια ακριβώς διαδικασία μπορείς να ακολουθήσεις για το χοιρινό schnitzel.
Tip