Tip

Coconut Cream Ice Cream

Δύο υλικά, ένα παγωτό. Απίθανη γεύση καρύδας που μπαίνει στην κατάψυξη για να σου θυμίζει ότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει τόσο απλά. Θα ξετρελαθείς με την ευκολία και τη νοστιμιά αυτού του TIP! Σε ένα μπολ πρόσθεσε 400gr κρέμα καρύδας της Cardinal και 400gr ζαχαρούχο γάλα. Ανακάτεψε καλά και μοίρασε το μείγμα σου σε φόρμες για ξυλάκια παγωτού. Τοποθέτησε στην κατάψυξη για 10 ώρες και είναι έτοιμο! Αν θες να το πας και ένα βήμα πιο πέρα, λιώσε λίγη κουβερτούρα και αφού ξεφορμάρεις τα ξυλάκια σου, βύθισε τα μέσα στη σοκολάτα και πάναρε στη συνέχεια με τρήματα από κράκερς ρυζιού, διάφορους ξηρούς καρπούς, πολύχρωμη τρούφα ή μπισκότο. Enjoy!

Goto Top