Φτιάξτε ένα τραγανό και νόστιμο crumble με βάση από ρυζάλευρο. Απλά χοντροκόψτε κάσιους και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με ρυζάλευρο, ζάχαρη καρύδας, βούτυρο ghee και ελάχιστο αλάτι. Με γάντια μιας χρήσης αρχίστε να τρίβετε το βούτυρο με το αλεύρι, τη ζάχαρη, τα κάσιους και το αλάτι, μέχρι το μείγμα να μοιάζει με ψίχουλα. Απλώστε τη γέμιση σε ένα ταψάκι, αφού πρώτα έχετε στρώσει με μια λαδόκολλα, και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για 10 με 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Χρησιμοποιήστε το ως topping πάνω από γλυκά και παγωτά!
Αναλογίες: 150gr Glutinous Rice Flour / 70gr Coconut Sugar / 100gr Butter Ghee Organic / 50gr Cashew Nat / Ελάχιστο αλάτι.