Κάτι που δεν λείπει ποτέ από το Πρωτοχρονιάτικο Κινέζικο τραπέζι είναι τα spring rolls που έχουν άλλωστε πάρει και το όνομά τους από από το «Φεστιβάλ της Άνοιξης», δηλαδή τους εορτασμούς για την αλλαγή του χρόνου. Το χρυσό τους χρώμα συμβολίζει τον πλούτο. Για τη γέμιση υπάρχουν αμέτρητες συνταγές και φυσικά πάντα τα συνοδεύεις με μια μοναδική dipping sauce. Αυτήν την εβδομάδα δοκιμάσαμε το αγαπημένο μας Ασιατικό ορεκτικό με το πιο νόστιμο dip που μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου μέσα σε 2 λεπτά. Πως; Αναμειγνύοντας 1 κ.σ. Hoisin Sauce με 2 κ.σ. Cardinal Spring Roll Sauce και μια κ.σ. μέλι. Πραγματικά απίθανο. Ψήσε μερικά spring rolls και συνόδεψε τα με αυτή τη γλυκιά σάλτσα για να γιορτάσεις και εσύ το 2019 για δεύτερη φορά, μαζί με τους Κινέζους.
Tip