Η σάλτσα Kikkoman Teriyaki BBQ Sauce με μέλι κάνει πραγματικά απίθανο γλασάρισμα σε κρεατικά αλλά και σε φιλέτα ψαριού. Αρκεί μια μόνο δοκιμή για να γίνει το νέο σας φαβορί στην κουζίνα. Στο tip που ακολουθεί φτιάξαμε μαζί της τα πιο νόστιμα tapas με ροδάκινο και προσούτο. Η γεύση ντελικάτη και απίστευτη. Ο χρόνος προετοιμασίας ελάχιστος. Κόψτε απλά 2 μεγάλα ροδάκινα σε μικρές μπουκιές (16 κομμάτια) και τυλίξτε με προσούτο (υπολογίστε μισή φέτα για κάθε μπουκιά ροδάκινο). Αλείψτε με ένα πινέλο τα τυλιγμένα ροδάκινα με ελαιόλαδο και ψήστε στο grill μέχρι το προσούτο να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Σερβίρετε σε ένα πιάτο και γαρνίρετε με μια γενναιόδωρη ποσότητα από Kikkoman Teriyaki BBQ Sauce Honey. Enjoy!
Tip