Ένα τέλειο κόλπο για να κάνετε τα αγαπημένα σας Scrambled Eggs ακόμη πιο νόστιμα είναι να προσθέσετε σάλτσα για Kimchi. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Kimchi είναι το διάσημο Κορεάτικο τουρσί που αφήνει έντονη Chili επίγευση και χρησιμοποιείται σε πληθώρα Ασιατικών συνταγών. Σε μια μικρή κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε 20gr βούτυρο, προσθέτουμε 3 large αυγά και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να ψηθούν σιγά σιγά. Μόλις αρχίσουν να δένουν, προσθέτουμε 20gr Kimchee Base, 3gr αλάτι και 10ml κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας για 1 λεπτό ακόμη. Σερβίρουμε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Tip