Δοκιμάσαμε να φτιάξουμε μια δική μας korean bbq sauce που ταιριάζει τέλεια με pulled pork, stir-fries αλλά και ως dip σε κοτόπουλο, spring rolls, ακόμη και πλάι σε chips. Ακολούθησε απλά τα βήματα για να τη φτιάξεις στην κουζίνα σου. Σόταρε σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, το φρέσκο κρεμμύδι με το wok oil. Στη συνέχεια χαμήλωσε τη φωτιά και πρόσθεσε ζωμό κοτόπουλου, ketshup, gochujang, μέλι καρύδας, σάλτσα σόγιας και five spices powder, αφήνοντας να σιγοβράσουν μέχρι η σάλτσα να δέσει. Στο τέλος, ενώ έχεις απομακρύνει το τηγάνι από τη φωτιά, πρόσθεσε rice vinegar και sesame oil για extra άρωμα.
Αναλογίες: 30ml Wok Oil, 400gr κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο, 300ml ζωμό κοτόπουλου, 50gr ketchup, 120gr Gochujang, 120gr Coconut Honey Ceylon, 12gr Soy Sauce, 6gr Five Spice Powder, 60ml Rice Vinegar, 10ml Sesame Oil