Τα toppings δεν είναι ποτέ αρκετά. Τα λαχανικά επίσης. Και εφόσον οι συνδυασμοί είναι πολλοί, εμείς ψάχνουμε για εσάς τους καλύτερους. Δώστε χρώμα και ολίγον πικάντικη απόχρωση στις αγαπημένες σας σαλάτες. Πώς; Είναι απλό. Προσθέτοντας στο τέλος λίγο Chili Oil της Lee Kum Kee. Το ελαφρώς πικάντικο λάδι από chili είναι αυτή η πινελιά που θα κάνει την ανατροπή και θα δώσει τελείως άλλη γεύση στο πιάτο. Ταιριάζει ακόμη καλύτερα σε σαλάτες με ελαφρώς όξινα φρούτα, όπως για παράδειγμα το ακτινίδιο.
Tip