Τα τροπικά Lychee ξαναχτυπούν. Αυτή τη φορά μέσα στο πιο δροσερό τροπικό τσάι για το καλοκαίρι. Αρχικά ετοιμάστε 2 κούπες Jasmine Tea. Κόψτε στη συνέχεια 1 κονσέρβα Cardinal Lychee σε μικρά κομματάκια και αφήστε τα στην άκρη. Φτιάξτε ένα σιρόπι αναμειγνύοντας πολύ καλά, μέχρι να διαλυθεί, 1/4 της κούπας καστανή ζάχαρη με 1/4 της κούπας ζεστό νερό. Σε μια κανάτα ρίξτε αρκετό πάγο, το τσάι, τα κομμάτια Lychee και το σιρόπι. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε απευθείας. Enjoy!
Tip