Tips

GREEN SALAD WITH WAKAME

Wakame time! Το καλοκαίρι έφτασε και ότι «θυμίζει» θάλασσα είναι must! Μέσα σε όλες τις πιθανές παραλλαγές της αγαπημένης σας πράσινης σαλάτας θα πρέπει σίγουρα να συμπεριλάβετε και αυτή. Προσθέστε θαλασσινή γεύση, αναμειγνύοντας μαζί με τα αγαπημένα σας λαχανικά την έτοιμη μαριναρισμένη σαλάτα από φύκια, Aizzaku Wakame. Μπορείτε να απογειώσετε το πιάτο, προσθέτοντας το δροσερό και φρουτώδες dressing Kewpie Non Oil Dressing Yuzu.

FRIED SOFT BOILED EGGS WITH PANKO

Μπορεί ένα μικρό μαγειρικό μυστικό να μεταμορφώσει τα αγαπημένα σας μελάτα αυγά σε γευστικό θαύμα; Δοκιμάστε το παρακάτω tip και διαπιστώστε μόνοι σας. Μελάτα αυγά που έχουν παναριστεί με Panko Bread Crumps και έχουν τηγανιστεί ελαφρώς, μέχρι να πάρουν ένα ελαφρώς χρυσαφί χρώμα. Είναι πανεύκολο και γρήγορο! Βράζουμε για λίγο τα αυγά μας (τόσο ώστε να γίνουν μελάτα), τα βρέχουμε με άφθονο κρύο νερό προκειμένου να καθαριστούν εύκολα, και τα πανάρουμε με τη σειρά σε: Tempura ή αλεύρι, χτυπημένο κρόκο αυγού και Panko Bread Crumps (ακριβώς όπως θα πανάραμε και ένα κομμάτι σνίτσελ). Τηγανίζουμε για 20 με 30 δευτερόλεπτα και σερβίρουμε.

BUBBLE SMOOTHIE WITH TAPIOCA

Το νέο και καλοκαιρινό beverage trend ακούει στο όνομα Tapioca Smoothie, έχει υπέροχη φρουτένια γεύση και φτιάχνεται πανεύκολα. Βράστε 20gr Tapioca Pearl Large για 15 περίπου λεπτά μέχρι να γίνουν διάφανες. Σουρώστε και ξεπλύνετε με παγωμένο νερό. Λιώστε 40gr λευκή ζάχαρη σε μία μικρή κατσαρόλα μέχρι να γίνει καραμέλα, προσθέστε γρήγορα τις πέρλες tapioca και ανακατέψτε. Οι πέρλες θα πρέπει να διαχωριστούν μεταξύ τους και να επιπλέουν μέσα στο σιρόπι. Σε ένα μπλέντερ πολτοποιείτε 100gr Cardinal Lychees, 80gr φράουλες, 1 μπανάνα, 80gr πάγο και 80ml Cardinal Coconut Cream. Προσθέστε σε ένα μεγάλο ποτήρι την Tapioca με το σιρόπι καραμέλας και από πάνω συμπληρώστε με το mix από φρούτα. Voila!

LYCHEE FRUIT SALAD

Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί του έφτασε η ώρα για μια super δροσιστική σαλάτα από τροπικά φρούτα. Αναμείξτε σε ένα μεγάλο πιάτο Cardinal Lychee in Syroup, Cardinal Yellow Jackfruit, ακτινίδια, φράουλες, Baby Bananas Aroy-D, mango, και παπάγια. Γαρνίρετε με Cardinal Coconut Cream, Young Coconut Juice, φύλλα δυόσμου και σιρόπι ροδιού. Βάλτε όλα σας τα υλικά στο ψυγείο 2 με 3 ώρες πιο πριν, προκειμένου να έχουν παγώσει καλά.

WOK SAUCE MARINADE

Η Cardinal Wok Sauce είναι η σάλτσα 5 σε 1 που εγγυάται τέλεια stir fries αλλά και υπέροχες μαρινάδες που θα σε κάνουν να θέλεις να γλείψεις τα δάχτυλά σου. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε κοτόπουλο, Cardinal Wok Sauce και φρέσκα κρεμμύδια. Αφήστε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για 2-4 ώρες και μετά ψήστε το σε φούρνο ή στη σχάρα. Extra Τip: Για ακόμα πιο πλούσια γεύση μαρινάρετε το κρέας και αφήστε το όλο το βράδυ να «ρουφήξει» τα αρώματα. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, προσέχουμε πάντα το κρέας να διατηρεί τα υγρά του.

CARDINAL SRIRACHA SAUCE WITH YOGURT

Δεν γνωρίζουμε εάν η Ταϊλανδέζα νοικοκυρά Thanom Chakkapak που έφτιαξε στην κουζίνα της για πρώτη φορά τη διάσημη σάλτσα Sriracha πριν από ενενήντα περίπου χρόνια είχε δοκιμάσει να την ανακατέψει με γιαούρτι, εμείς όμως το κάναμε και φτιάξαμε το πιο ελαφρύ και ντελικάτο toping για το ρύζι ατμού. Δοκιμάστε το συνδυασμό και ως dip σε λαχανικά και κρεατικά ή ως sauce σε σαλάτα. Ελαφρύ, δροσερό και πικάντικο. Προσθέστε μία κουταλιά του γλυκού Sriracha σε 200gr στραγγιστό γιαούρτι 2% και ανακατέψτε καλά. Για ακόμη πιο πικάντικη γεύση προσθέστε μία κουταλιά της σούπας.

SANDWICH WITH THAI HERITAGE HOI SIN SAUCE

Η ακαταμάχητη γλυκιά Hoi Sin Sauce της Thai Heritage αφήνει για λίγο τα stir fries για να γίνει το τέλειο dip ή το άψογο άλειμμα σε sandwich. Ψήστε σε ένα grill μία πανσέτα χοιρινή, φρυγανίστε ένα ψωμάκι panini, προσθέστε Hoi Sin ως βάση, φρέσκο κρεμμυδάκι, μαρούλι και αγγούρι σε ροδέλες. Πασπαλίστε με λίγο αλεσμένο φιστίκι και έχετε ένα λαχταριστό, gourmet και χορταστικό μικρό γεύμα!

S&B YUZU POWDER

Το ιδιαίτερο άρωμα και η ξεχωριστή γεύση του ιαπωνικού εσπεριδοειδούς Yuzu χώρεσαν σε μία συσκευασία λίγων γραμμαρίων που πρέπει να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν στον πάγκο με τα αγαπημένα σας υλικά μαγειρικής. Προσθέστε το S&B Yuzu Powder σε σαλάτες ή σε ριζότο και γευτείτε τη γεμάτη αρώματα γεύση του!

FURIKAKE & FRIED POTATOES

Το αγαπημένο ιαπωνικό καρύκευμα Furikake που δίνει φανταστικό umami τελείωμα στο sushi rice μπορεί να απογειώσει γευστικά και τις τηγανητές πατάτες. Αλατίστε τις κατά 50% λιγότερο και ρίξτε Furikake με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα προσθέτατε ρίγανη. Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει.

LEE KUM KEE CHILI OIL TOPPING ΣΕ DIP

Το καυτερό αρωματικό λάδι με τσίλι της Lee Kum Kee έχει ατελείωτες εφαρμογές στην κουζίνα. Ταιριάζει υπέροχα σε dressing, μαρινάδες και σάλτσες. Απογειώστε γευστικά τα αγαπημένα σας dip από μαγιονέζα, τζατζίκι ή γιαούρτι και προσθέστε στο τέλος Lee Kum Kee Chili Oil για γεμάτη και πικάντικη γεύση!

MING FOODS MELTED CHEESE PANCAKE ROLLS

Τα γνωρίσαμε ως το συνοδευτικό της κλασικής πάπιας Πεκίνου και σήμερα είναι το νέο «κόλλημα» σε όσους αναζητούν φίνα γεύση και ευκολία στη χρήση! Ξεπαγώστε 6 Ming Foods Pancakes. Προσθέστε γέμιση από mozzarella και πάστα ντομάτας. Τυλίξτε σχηματίζοντας ένα ρολό και σφραγίστε τις άκρες με λίγο ασπράδι αυγού. Τηγανίζετε σε λάδι στους 180 βαθμούς για 1-2 λεπτά, μέχρι τα ρολά να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

Goto Top