Χρησιμοποιήστε την Organic Coconut Cream σαν βάση για μπάρες δημητριακών.
Μπορείτε να προσθέσετε ακόμη στρώσεις από αποξηραμένα φρούτα, φυστικοβούτυρο, κακάο ή και μέλι καρύδας.
Mπάρες Δημητριακών with Coconut Cream

Χρησιμοποιήστε την Organic Coconut Cream σαν βάση για μπάρες δημητριακών.
Μπορείτε να προσθέσετε ακόμη στρώσεις από αποξηραμένα φρούτα, φυστικοβούτυρο, κακάο ή και μέλι καρύδας.
Tempura ως topping σε maki roll; Και όμως ναι!
Αναμείξτε το Cardinal Tempura Batter Mix με πολύ παγωμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας, τηγανίστε σε καυτό ηλιέλαιο και πείτε μας τις εντυπώσεις σας.
Δοκιμάστε το Hon Mirin σε ένα απολαυστικό και διαφορετικό ceviche. Βράστε το έως ότου εξατμιστεί το αλκοόλ και στη συνέχεια προσθέστε το στη σάλτσα, μαζί με τα εσπεριδοειδή.
Δοκιμάστε την Kecap Manis ως topping σε παγωτό βανίλια ή σοκολάτα και σε πανακότες!
Προσθέστε λίγες σταγόνες Cardinal Fish Sauce στην αγαπημένη σας σάλτσα Bolognese ώστε να δώσετε umami γεύση στο τελικό αποτέλεσμα.
Δοκιμάστε το green coconut curry σε μία κλασσική pasta θαλασσινών.
Μαγειρέψτε τη σάλτσα μέχρι να αποκτήσει μια πιο παχύρευστη υφή και να δυναμώσει η ένταση του curry.
Προσθέστε τη στη σάλτσα με λαχανικά για έντονο εξωτικό άρωμα και γεύση.
Φτιάξτε μια nori- ponzu mayo και συνοδεύστε τα αγαπημένα σας fried veggies & torpedo shrimps.
Βράστε για δέκα λεπτά λίγη ponzu με αρκετά nori.
Στη συνέχεια αναμείξτε στο μπλέντερ, σουρώστε και αφού το μείγμα κρυώσει προσθέστε Kewpie Mayonnaise.
Ρίξτε μερικές σταγόνες από τη Green Chili & Seafood Sauce Spicy σε οστρακοειδή (όπως κυδώνια, στρείδια) που θα καταναλώσετε ωμά και σερβίρετε αμέσως.
H sauce από την Healthy Boy θα απογειώσει την γεύση από τα φρέσκα όστρακα.
Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το αλάτι στο ψητό καλαμπόκι με spread από neri ume για μια ξεχωριστή γεύση, δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό vegan topping.
Miso paste σε σάλτσα ντομάτας για pizza; Και όμως ναι!
Δοκιμάσαμε το Miso Tsubu Row Noda με την ξεχωριστή του γεύση στην κλασική σάλτσα ντομάτας για πίτσα και τη λατρέψαμε.
Αναμείξαμε 1κ.σ. miso και 2/3κ.σ. mirin, 200γρ ντομάτες, 100ml νερό, λίγο ελαιόλαδο και ένα μικρό κρεμμύδι.
Πες μας τις εντυπώσεις σου.
Για μια πιο διαφορετική εκδοχή του κλασικού πουρέ λαχανικών ή πατάτας, αφαιρέστε τα κλασικά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το βούτυρο και το γάλα και προσθέστε miso, δίνοντας umami γεύση.