Χρησιμοποιήστε την Organic Coconut Cream σαν βάση για μπάρες δημητριακών.
Μπορείτε να προσθέσετε ακόμη στρώσεις από αποξηραμένα φρούτα, φυστικοβούτυρο, κακάο ή και μέλι καρύδας.
Maki Tempura Topping
Tempura ως topping σε maki roll; Και όμως ναι!
Αναμείξτε το Cardinal Tempura Batter Mix με πολύ παγωμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας, τηγανίστε σε καυτό ηλιέλαιο και πείτε μας τις εντυπώσεις σας.
Ceviche with Mirin
Δοκιμάστε το Hon Mirin σε ένα απολαυστικό και διαφορετικό ceviche. Βράστε το έως ότου εξατμιστεί το αλκοόλ και στη συνέχεια προσθέστε το στη σάλτσα, μαζί με τα εσπεριδοειδή.
Kecap Manis Topping
Δοκιμάστε την Kecap Manis ως topping σε παγωτό βανίλια ή σοκολάτα και σε πανακότες!
Bolognese & Fish Sauce
Προσθέστε λίγες σταγόνες Cardinal Fish Sauce στην αγαπημένη σας σάλτσα Bolognese ώστε να δώσετε umami γεύση στο τελικό αποτέλεσμα.
Pasta with Green Coconut Curry
Δοκιμάστε το green coconut curry σε μία κλασσική pasta θαλασσινών.
Μαγειρέψτε τη σάλτσα μέχρι να αποκτήσει μια πιο παχύρευστη υφή και να δυναμώσει η ένταση του curry.
Προσθέστε τη στη σάλτσα με λαχανικά για έντονο εξωτικό άρωμα και γεύση.
Nori- Ponzu Mayo
Φτιάξτε μια nori- ponzu mayo και συνοδεύστε τα αγαπημένα σας fried veggies & torpedo shrimps.
Βράστε για δέκα λεπτά λίγη ponzu με αρκετά nori.
Στη συνέχεια αναμείξτε στο μπλέντερ, σουρώστε και αφού το μείγμα κρυώσει προσθέστε Kewpie Mayonnaise.
Green Chili & Seafood Sauce Spicy with Oysters
Ρίξτε μερικές σταγόνες από τη Green Chili & Seafood Sauce Spicy σε οστρακοειδή (όπως κυδώνια, στρείδια) που θα καταναλώσετε ωμά και σερβίρετε αμέσως.
H sauce από την Healthy Boy θα απογειώσει την γεύση από τα φρέσκα όστρακα.
Neri Ume Corn
Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το αλάτι στο ψητό καλαμπόκι με spread από neri ume για μια ξεχωριστή γεύση, δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό vegan topping.
Tomato Miso Sauce for Pizza
Miso paste σε σάλτσα ντομάτας για pizza; Και όμως ναι!
Δοκιμάσαμε το Miso Tsubu Row Noda με την ξεχωριστή του γεύση στην κλασική σάλτσα ντομάτας για πίτσα και τη λατρέψαμε.
Αναμείξαμε 1κ.σ. miso και 2/3κ.σ. mirin, 200γρ ντομάτες, 100ml νερό, λίγο ελαιόλαδο και ένα μικρό κρεμμύδι.
Πες μας τις εντυπώσεις σου.
ΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΠΑΣΤΑ MISO
Για μια πιο διαφορετική εκδοχή του κλασικού πουρέ λαχανικών ή πατάτας, αφαιρέστε τα κλασικά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το βούτυρο και το γάλα και προσθέστε miso, δίνοντας umami γεύση.