Tip

ΠΕΤΑΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ TOBIKO YUZU

Finger food, γαρνιτούρα πλάι σε ψητό κρέας και ψάρι ή τέλειο συνοδευτικό για sushi. Όπου και να αποφασίσετε να προσθέσετε αυτά τα πέταλα κρεμμυδιού με γέμιση από Tobiko Yuzu θα σας συνεπάρουν γευστικά. Κόψτε ένα άσπρο ξερό κρεμμύδι στη μέση, αφαιρέστε τη φύτρα και ξεχωρίστε ένα ένα τα πέταλά του. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχετε πρώτα ζεστάνει καλά, τοποθετήστε τα πέταλα του κρεμμυδιού με τα χείλη να εφάπτονται στην επιφάνεια του σκεύους και το κυρτό μέρος να κοιτάει προς τα εσάς. Ψήστε τα μέχρι να πάρουν χρώμα και στη συνέχεια απομακρύνετέ τα από τη φωτιά. Τοποθετήστε σε ένα πιάτο και γεμίστε κάθε πέταλο με Tobiko Yuzu.

Goto Top