Τα μανιτάρια shiitake είναι από μόνα τους αρκετά γευστικά και γεμάτα άρωμα. Αν ωστόσο προσθέσετε glaze teriyaki κερδίζουν extra γευστικούς πόντους και γίνονται το κάτι άλλο. Μέσα σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε λάδι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα shiitake. Μαγειρέψετε ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν, για 8-10 λεπτά. Προσθέστε 2 κ.σ. νερό και συνεχίστε, ανακατεύοντας τα μανιτάρια περιστασιακά, μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να μαλακώσουν, περίπου για 2 λεπτά. Μεταφέρετε τα μανιτάρια σε ένα μεσαίο μπολ και περιχύστε με τη σάλτσα teriyaki.
Αναλογίες: 2 tbsp. ελαιόλαδο | 230gr μανιτάρια shiitake χωρίς μίσχο | 1/4 cup Cardinal Teriyaki Glaze