Κόβετε ένα ολόκληρο nori σε 8 κομμάτια ή χρησιμοποιείτε τα nori που σας έχουν περισσέψει από το sushi. Προετοιμάστε 20gr Tempura Batter, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέστε ηλιέλαιο σε ένα σκεύος και φέρτε το σε θερμοκρασία 160-170 βαθμών. Τοποθετήστε το nori στην tempura και στη συνέχεια στο ηλιέλαιο. Αφήστε για λίγο μέχρι το χρώμα να γίνει χρυσαφένιο και αποσύρετε πάνω σε χαρτί κουζίνας. Προσθέστε αλάτι και λίγο shichimi.
*Προσοχή στο νερό που θα προσθέσετε στην tempura να είναι πάντα παγωμένο.