Τη γλυκιά πάστα από κόκκινο φασόλι οι Ιάπωνες την αποκαλούν Anko και τη χρησιμοποιούν σε συνταγές για γλυκά με τη συχνότητα που εμείς χρησιμοποιούμε τη σοκολάτα. Θρεπτική, νόστιμη με απαλή υφή, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως γέμιση σε cakes και pancakes, ως άλειμμα ή όπως κάναμε εμείς αυτήν την εβδομάδα, μέσα σε μια γλυκιά κρύα σούπα για ένα διαφορετικό επιδόρπιο. Συνδύασε σοκολάτα και πάστα κόκκινου φασολιού και πρόσθεσε μικρές μαρέγκες ή κρουτόν από κρουασάν ή mochi. Το αποτέλεσμα είναι super yummy!