Αυτήν την εβδομάδα σου μαθαίνουμε το μυστικό για να απογειώσεις τη γεύση σε ένα all time classic ελληνικό spread. Δώσε τέλειο twist σε μια μελιτζανοσαλάτα, προσθέτοντας λίγη LKK Chili Bean Sauce! Σάλτσα τσίλι με φασόλια γνωστή και ως Τόμπαν Τζάν. Είναι Sichuan-style πάστα από μείγμα αλμυρών chilli peppers, κύαμων σόγιας και φασολιών. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα. Καλή απόλαυση! Εμείς το λατρέψαμε.
Υλικά
- 350gr έτοιμη μελιτζανοσαλάτα
- 30gr ηλιέλαιο
- 15gr minced ginger
- 15gr εσαλότ ψιλοκομμένα
- 5gr minced garlic
- 30gr LKK Spicy Bean Sauce (Toban sauce)
Για το γαρνιρίσμα:
- 10gr φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 20gr πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τη μελιτζανοσαλάτα σε ένα μπολ.
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μικρό τηγάνι.
- Προσθέστε το ginger και τα εσαλότ και σοτάρετε ελαφρώς. Ρίξτε το σκόρδο και σοτάρετε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.
- Προσθέστε την Lee Kum Kee Τoban Sauce και ανακατέψτε καλά για ένα λεπτό.
- Ρίξτε την σάλτσα στη μελιτζανοσαλάτα και ανακατέψτε πολύ καλά.
- Γαρνίρετε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και την πιπεριά πριν σερβίρετε.