Φτιάξε ψητό πικάντικο tofu με sriracha για γεύση στο φουλ. Είναι πανεύκολο. Απλά κόψε το tofu σε μικρούς κύβους και στέγνωσε το καλά με απορροφητικό χαρτί. Μέσα σε ένα blender πρόσθεσε sriracha, σουσάμι, σάλτσα σόγιας, λευκό miso, 3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια και σκόρδο. Χτύπησε τα προσθέτοντας 1/4 της κούπας νερό, μέχρι να αποκτήσουν μαλακή υφή. Στη συνέχεια, κράτα λίγο από το μείγμα, μέσα σε ένα μικρό μπολ για dip και με το υπόλοιπο μαρινάρισε τα κομμάτια tofu για ένα βράδυ, στο ψυγείο. Ψήσε τέλος το tofu, αφού αφαιρέσεις την παραπανίσια sauce πάνω από τα κομμάτια. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, άλειφε χρησιμοποιώντας πινέλο μαγειρικής τα κομμάτια tofu με τη sauce που κράτησες στην άκρη.
Αναλογία: 1 πακέτο tofu, 3/4 κούπας Cardinal Sriracha Sauce, 1 κ.σ. roasted sesame seeds, 1 κ.σ. soy sauce, 1 κ.σ. miso paste λευκό, 3 κρεμμύδια φρέσκα, 2 σκελίδες σκόρδο.