Αλμυρό και spicy ταυτοχρόνως! Έχεις ποτέ δοκιμάσει να φτιάξεις αλάτι με Sriracha; Είναι πολύ εύκολο και ταιριάζει τέλεια σε cocktails, steaks, popcorn, τηγανιτές πατάτες, φρέσκο avocado, αυγά ή edamame. Εάν νιώθεις βέβαια ότι θες να το πας ένα βήμα παρακάτω, μπορείς να ρίξεις μερικούς κόκκους πάνω σε τρουφάκια σοκολάτας! Πως το φτιάχνεις; Προθερμαίνεις το φούρνο στους 160 βαθμούς. Τοποθετείς μια λαδόκολλα σε ένα ταψί, ανακατεύεις πολύ καλά 1/4 της κούπας αλάτι χοντρό και 3 κ.γλ. Sriracha Cardinal και απλώνεις στο ταψί. Βάζεις το ταψί στο φούρνο και κλείνεις απευθείας τη φωτιά. Αφήνεις το μείγμα στο ζεστό φούρνο ώστε να στεγνώσει καλά για 30 – 45 λεπτά. Αφήνεις το αλάτι να κρυώσει και το θρυμματίζεις είτε με τα χέρια είτε με γουδοχέρι. Αποθήκευσε το σε ένα μικρό βαζάκι και χρησιμοποίησε το ανά πάσα στιγμή.