Tip

STEAK ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ KARASHI

Φτιάχνουμε μια νόστιμη μαρινάδα για Steak με την πικάντικη Ιαπωνική πάστα μουστάρδας Karashi. Για τέσσερις μερίδες (ribeye 250gr το κάθε ένα), ανακατεύουμε καλά μέσα σε ένα μπολ: 15gr Hachi Mustard Paste Nama, 5gr αλάτι ψιλό, 30ml ξίδι βαλσάμικο, 100ml Soy Sauce και 20gr κρυσταλλική ζάχαρη. Αφήνουμε τα steak να μαριναριστούν για 2 ώρες και ψήνουμε σε δυνατό grill κατά προτίμηση, αλείφοντας με τη μαρινάδα καθώς τα γυρίζουμε. Σερβίρουμε σε σαλάτα της επιλογής μας. Δοκιμάστε το!

Goto Top