Φτιάχνουμε μια νόστιμη μαρινάδα για Steak με την πικάντικη Ιαπωνική πάστα μουστάρδας Karashi. Για τέσσερις μερίδες (ribeye 250gr το κάθε ένα), ανακατεύουμε καλά μέσα σε ένα μπολ: 15gr Hachi Mustard Paste Nama, 5gr αλάτι ψιλό, 30ml ξίδι βαλσάμικο, 100ml Soy Sauce και 20gr κρυσταλλική ζάχαρη. Αφήνουμε τα steak να μαριναριστούν για 2 ώρες και ψήνουμε σε δυνατό grill κατά προτίμηση, αλείφοντας με τη μαρινάδα καθώς τα γυρίζουμε. Σερβίρουμε σε σαλάτα της επιλογής μας. Δοκιμάστε το!
Tip