Tip

Stir-Fried Korean Rice Cakes

Δοκίμασε τα κορεάτικα rice cakes σε μια κλασική stir-fry συνταγή. Ξεχωρίζουν για τη μαστιχωτή υφή τους αλλά και για το πόσο καλά απορροφούν τις γεύσεις και τα αρώματα στο μαγείρεμα. Απλά προετοίμασε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και στη συνέχεια κρύωσε τα κάτω από τρεχούμενο νερό. Μόλις στραγγίξουν, πρόσθεσε λίγο ηλιέλαιο και ετοίμασε μια γρήγορη σάλτσα με: σάλτσα σόγιας, mirin, sesame oil, μέλι και νερό. Σόταρε μερικά λαχανικά στο wok σε δυνατή φωτιά, πρόσθεσε τα rice cakes μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και σβήσε με τη σάλτσα που μόλις έφτιαξες. Enjoy!

Αναλογίες για μια συσκευασία Rice Cakes: 2 κ.σ. Soy Sauce | 2 κ.σ. Mirin | 2 κ.σ. Sesame Oil | 2 κ.σ. μέλι | 5gr νερό | μερικά λαχανικά της επιλογής σας.

Goto Top