Τα πιο γρήγορα και τέλεια τυροπιτάκια που έχετε φτιάξει ποτέ! Τα Roti Paratha της Spring Home φημίζονται για την απαλή τους γεύση αλλά και τις ατελείωτες διαφορετικές τους χρήσεις στην κουζίνα. Κόψτε στη μέση ένα Paratha και προσθέστε μείγμα από τρίμα mozzarella και cheddar. Διπλώστε πάλι στη μέση και σφραγίστε τις άκρες με ένα πιρούνι, όπως στο video. Τοποθετήστε τα σε λαδόκολλα, πάνω σε ένα ταψί και αλείψτε τα χρησιμοποιώντας ένα πινέλο με λίγο κρόκο αυγού. Ψήστε για 10 λεπτά στους 190 βαθμούς και… Έτοιμα! Επειδή μετά από αυτό σίγουρα θα χρειαστείτε και ένα επιδόρπιο, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία τοποθετώντας στα Roti Paratha γέμιση από μαρμελάδα και κομμάτια φράουλας. Enjoy…