Φτιάξτε τραγανές πίκλες αγγουριού με πάστα wasabi. Πλύνετε και στεγνώστε καλά τα αγγούρια και κόψτε στο σχήμα που θέλετε ή χρησιμοποιώντας το πίλερ, σχηματίστε λωρίδες. Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα σκεύος ή για καλύτερο αποτέλεσμα σε μία σακούλα τροφίμων. Ανακατέψτε καλά, αφαιρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα από τη σακούλα και αποθηκεύστε για μία ημέρα. Σερβίρετε την επόμενη. Χρησιμοποιήστε τις πίκλες σε burger, sandwiches ή σαλάτες.
Αναλογίες: 10gr Wasabi Paste Aizakku | 2 pcs Αγγούρια | 1,5 tbsp Ζάχαρη | 1 tbsp Αλάτι